EADE work starts to rehabilitation and supplying Al-Yarmouk municipal unit in west Mosul in order to improve the services provided to people

(برنامج تعافي) USAID بتمويل من الوكالة الأمريكية للتنمية الدولية

وبالشراكة مع الجمعية الهندسية للتطوير والبيئة يتم العمل على ترميم وتجهيز مبنى قسم اليرموك البلدي في الساحل الأيمن من مدينة الموصل

بهدف تحسين الخدمات التي يقدمها القسم للمواطنين
حيث باشرت الجمعية بالأعمال الحديدية لأكمال سقيفة مراب السيارات وبناء الجدار الخارجي واعمال قشط الاجزاء المتضررة من الجدران الداخلية لغرض اعادة تاهيلها و قلع النوافذ البلاستيكية واصلاح النافذة الداخلية الحديدية على ارتفاع المبنى بالاضافة الى المباشرة بالاعمال الكهربائية.
Through United States Agency for International development(USAID) fund Ta’afi program, and in partnership with the Engineering Association for Development and Environment –EADE work starts to rehabilitation and supplying Al-Yarmouk municipal unit in west Mosul in order to improve the services provided to people
EADE started with rehabilitation of metal works of the garage ceiling, building the out fence, scraping the affected parts of the internal walls to rehabilitate them , removing the PVC windows, repairing the metal window in addition to starting of electrical works.